Åkeri och transportföretag i Fjälkinge

Åkerier i Fjälkinge

Annons:

I staden Fjälkinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fjälkinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Fjälkinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fjälkinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fjälkinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fjälkinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fjälkinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fjälkinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Håkan Welins Åkeri AB
Capollov. 11
290 34 FJÄLKINGE


Jörgenssons Åkeri AB, Leif
Maglestensv. 11 Bäckaskog
290 34 FJÄLKINGE


Bröderna Björklunds Grus AB
Österslövsvägen
290 34 FJÄLKINGE


Kiaby Express AB
Bäckaskogsv. 25
290 34 FJÄLKINGE


Ola Anderssons Åkeri, Barum
Barumsv. 634
290 34 FJÄLKINGE


Cesram Lars Nilsson
Ärkebiskopens v. 101
290 34 FJÄLKINGE


Kennet Persson Åkeri AB
Landöv. 437
290 34 FJÄLKINGE


Trolle-Ljungby Transport AB
Trolle-ljungby
290 34 FJÄLKINGE


J.K. Bilservice
Killevadsv. 24
290 34 FJÄLKINGE


Engdahl, Anders
Kolamossev. 9
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Information om staden Fjälkinge

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fjälkinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fjälkinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fjälkinge.

Här hittar du mer information om staden Fjälkinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fjälkinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.