Åkeri och transportföretag i Färlöv

Åkerier i Färlöv

Annons:

I staden Färlöv finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Färlöv som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Färlöv.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Färlöv som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Färlöv flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Färlöv, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Färlöv

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Färlöv vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Svensson & Eklöf Åkeri AB
Tjäderv. 9
291 75 Färlöv

Annons:

Information om staden Färlöv

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Färlöv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Färlöv varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Färlöv.

Här hittar du mer information om staden Färlöv.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Färlöv som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.