Åkeri och transportföretag i Everöd

Åkerier i Everöd

Annons:

I staden Everöd finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Everöd som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Everöd.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Everöd som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Everöd flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Everöd, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Everöd

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Everöd vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Roland Olsson I Skåne AB
Brädv. 7
297 72 Everöd


DN Åkeri AB
Ryttmästarevägen
297 92 Everöd

Annons:

Information om staden Everöd

Everöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Everöds socken i Skåne, belägen söder om Kristianstad. I Everöd finns Everöds kyrka och strax utanför Kristianstad Österlen Airport.Everöd har en aktiv idrottsförening (Everöds IF ) med både herr- och damlag samt flertal ungdomslag.

Yta: 124,28 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Everöd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Everöd varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Everöd.

Här hittar du mer information om staden Everöd.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Everöd som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.