Åkeri och transportföretag i Ekeby

Åkerier i Ekeby

Annons:

I staden Ekeby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ekeby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Ekeby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ekeby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ekeby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ekeby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ekeby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ekeby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sijo Construction AB
Allég. 28
267 75 EKEBY


Truedstorp Transport AB
Truedstorp södra 19
267 75 EKEBY


Mr Logistik AB
Söderg. 5
267 76 Ekeby


Magnus Ekeby
Lastareg. 5
267 77 EKEBY


Dnk-Transport
Andersg. 3
267 77 EKEBY


Hanssons Bygg AB, Stefhen
Storg. 44 B
267 76 Ekeby


BlixtS Kranbil
Storg. 76
267 76 Ekeby


Mr Logistik HB
Söderg. 5
267 76 Ekeby


Skånes Kran & Entreprenad AB
G. Tågarpsv. 737
267 77 EKEBY


Krm Taxi
Ringg. 16
267 76 Ekeby

Annons:

Information om staden Ekeby

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ekeby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ekeby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ekeby.

Här hittar du mer information om staden Ekeby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ekeby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.