Åkeri och transportföretag i Degeberga

Åkerier i Degeberga

Annons:

I staden Degeberga finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Degeberga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Degeberga.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Degeberga som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Degeberga flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Degeberga, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Degeberga

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Degeberga vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Degeberga Grus & Schakt AB
Trollemöllav. 18
297 94 DEGEBERGA


Dn Bulk AB
Hörrödsv. 329
297 94 DEGEBERGA


Marcus Jönsson Åkeri Norra Lökaröd AB
Lökarödsv. 458
297 95 Degeberga


Acj Åkeri Norra Lökaröd AB
Lökarödsv. 458
297 95 Degeberga


Åkeri & Maskinstation i Lökaröd HB
Lökarödsv. 443
297 95 Degeberga


Reijosson, Nicklas Olavi
Saxamöllev. 12
297 32 DEGEBERGA


Stainbrett AB
Hörrödsv. 329
297 94 DEGEBERGA


Marcus Jönssons Åkeri Degeberga
Lökarödsv. 458
297 95 Degeberga

Annons:

Information om staden Degeberga

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Degeberga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Degeberga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Degeberga.

Här hittar du mer information om staden Degeberga.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Degeberga som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.