Åkeri och transportföretag i Brantevik

Åkerier i Brantevik

Annons:

I staden Brantevik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Brantevik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Brantevik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Brantevik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Brantevik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Brantevik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Brantevik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Brantevik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Branteviks Åkeri AB
Kyrkog. 3
272 38 Brantevik


Brantling Eskil lastbilsåkeri
Gislövsv. 31
272 38 Brantevik


Branteviks Åkeri
Kyrkog. 3
272 38 Brantevik

Annons:

Information om staden Brantevik

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Brantevik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Brantevik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Brantevik.

Här hittar du mer information om staden Brantevik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Brantevik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.