Åkeri och transportföretag i Blentarp

Åkerier i Blentarp

Annons:

I staden Blentarp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Blentarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Blentarp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Blentarp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Blentarp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Blentarp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Blentarp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Blentarp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jan Blennows Åkeri
Kumlatoftav. 598 -5
275 63 BLENTARP


Blennow, Claes
Kumlatoftav. 612
275 63 BLENTARP


B-Å Jönssons Åkeri
Blentarpsv. 25
275 62 Blentarp


Maskin & Konstruktionstjänster Sverige Limited Uk Filial
Hjortv. 10
275 64 Blentarp


K.S Logistik AB
Hemmestorpsv. 4
275 63 BLENTARP


Gert Perssons Åkeri i Blentarp AB
Kläggeröd 469
275 64 Blentarp


Rödde Åkeri AB
Simontorps Säteriv. 255
275 64 Blentarp

Annons:

Information om staden Blentarp

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Blentarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Blentarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Blentarp.

Här hittar du mer information om staden Blentarp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Blentarp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.