Åkeri och transportföretag i Bjuv

Åkerier i Bjuv

Annons:

I staden Bjuv finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bjuv som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Bjuv.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bjuv som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bjuv flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bjuv, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bjuv

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bjuv vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Specialtransporter i Helsingborg AB
Ekebrov. 20
267 90 BJUV


Karlsson i Bjuv Åkeri AB, Magnus
Diamantg. 3
267 35 Bjuv


Lundgren Transport AB, Jan
Verkstadsg. 18
267 39 Bjuv


Amundsens Åkeri, Kjell-Arne
Parkg. 22
267 37 Bjuv


Nymbergs Åkeri AB
Idrottsv. 11
267 39 Bjuv


Gert Bilrek AB
Rågg. 33
267 33 Bjuv


Rosdahls Transport AB
S. Storg. 43
267 40 Bjuv


Lj Bowling Ltd Filial
Västerg. 6
267 34 BJUV


Andersson AB, Claes-Göran
Ahleborg
267 90 BJUV


Fortuna Åkeri
Kumming. 6
267 36 BJUV


D Johnssons Transport AB
Karneolg. 9
267 35 Bjuv


Helsingborgs Truck & Trailerservice AB
Spång. 11
267 35 Bjuv


Famjo Transport AB
Spång. 11
267 35 Bjuv

Annons:

Information om staden Bjuv

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bjuv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bjuv varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bjuv.

Här hittar du mer information om staden Bjuv.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bjuv som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.