Åkeri och transportföretag i Bjärred

Åkerier i Bjärred

Annons:

I staden Bjärred finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bjärred som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Bjärred.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bjärred som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bjärred flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bjärred, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bjärred

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bjärred vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Container Service AB
Lerbäcks v. 12
237 91 Bjärred


Lars Nilsson Åkeri i Malmö AB
Lingv. 9
237 34 BJÄRRED


Maskintransport i Malmö AB
Kanik
237 91 Bjärred


Container Service Logistik
Lerbäcks v. 12
237 91 Bjärred


KJB Transport AB
Borgmästarev. 4
237 31 Bjärred


Iricon AB
Jägarev. 2
237 32 BJÄRRED


Anders Åkare i Lomma
Desideriav. 7
237 41 BJÄRRED


Blue Spirit AB
Fjelie Per Anderssons v. 9
237 91 Bjärred

Annons:

Information om staden Bjärred

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bjärred

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bjärred varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bjärred.

Här hittar du mer information om staden Bjärred.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bjärred som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.