Åkeri och transportföretag i Bjärnum

Åkerier i Bjärnum

Annons:

I staden Bjärnum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bjärnum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Bjärnum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bjärnum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bjärnum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bjärnum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bjärnum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bjärnum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Berthons Transport och Emballage, AB
Grang. 4
280 20 BJÄRNUM


Paulssons Åkeri AB, Bengt
Nyg. 35
280 20 BJÄRNUM


Haraldsson Harry Lastbilsåkeri AB
Tallg. 7
280 20 BJÄRNUM


Trans4you
Plåtv. 1
280 20 BJÄRNUM


Trans4you AB
Plåtv. 1
280 20 BJÄRNUM


UK Lantbruks AB
Hässleberga 1268
280 20 BJÄRNUM


C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB
Rönng. 5
280 20 BJÄRNUM


M. Pettersson Transport AB
Slättaröd 1028
280 20 BJÄRNUM


Mala Schakt&Transport AB
Skeröd 3305
280 20 BJÄRNUM


Hörbergs Åkeri AB
Nyg. 67
280 20 BJÄRNUM


Högahults Transport AB
Kroppedammsg. 23 A
280 20 BJÄRNUM


Magnus Kristenssons Åkeri AB
Bjärnums Skog 3013
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Information om staden Bjärnum

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bjärnum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bjärnum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bjärnum.

Här hittar du mer information om staden Bjärnum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bjärnum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.