Åkeri och transportföretag i Billesholm

Åkerier i Billesholm

Annons:

I staden Billesholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Billesholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Billesholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Billesholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Billesholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Billesholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Billesholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Billesholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Vili Transport AB
Bäckstigen 6
267 74 BILLESHOLM


Sandberg & Ardenviks Transport AB
MAGASINGATAN 10 10
267 73 Billesholm


Startplattan 461208 AB
Fiberg. 3
267 73 Billesholm


Eks Vakthundar & Transport AB
Risekatslösav. 254
267 71 Billesholm


Cederbergs Åkeri I Karlstad AB
Skruvg. 1
267 71 Billesholm


Roger Ewanders Åkeri AB
Hultetv. 7
267 74 BILLESHOLM


Kirpa Åkeri
Sångg. 3
267 71 Billesholm

Annons:

Information om staden Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Billesholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Billesholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Billesholm.

Här hittar du mer information om staden Billesholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Billesholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.