Åkeri och transportföretag i Billeberga

Åkerier i Billeberga

Annons:

I staden Billeberga finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Billeberga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Billeberga.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Billeberga som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Billeberga flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Billeberga, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Billeberga

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Billeberga vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kingelstad Åkeri AB
Billeberga 6730
268 74 Billeberga


Arvid Karlsson Entreprenad AB
Fågelv. 4
268 73 BILLEBERGA


Stig & Mickes Kranbilar AB
Industriv. 5
268 73 BILLEBERGA


Grönvalls Entreprenad o Frakt
S. Möinge 7070
268 74 Billeberga


Eks Åkeri AB, Ingvar
Kamrerv. 2
268 73 BILLEBERGA

Annons:

Information om staden Billeberga

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånarantal: 987, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Billeberga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Billeberga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Billeberga.

Här hittar du mer information om staden Billeberga.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Billeberga som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.