Åkeri och transportföretag i Båstad

Åkerier i Båstad

Annons:

I staden Båstad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Båstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Båstad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Båstad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Båstad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Båstad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Båstad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Båstad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Killebäckstorp i Båstad AB
Stockabrånev. 180
269 92 Båstad


Kenneth Gustafsson Åkeri AB
Bjäredsv. 56
269 96 Båstad


Hemmeslövs Åkeri AB
Herrgårdsv. 49 A
269 96 Båstad


Böckerskogens Åkeri AB
Böckerskogsv. 53
269 94 Båstad


Lindströms Åkeri i V. Karup AB
Karpa Gada 93
269 94 Båstad


Knutssons Åkeri i Båstad AB
Floxv. 1
269 38 Båstad


Mickegson Service AB
072 - 700 55 25Conny Halls Åkeri
Vysteborgsv. 64
269 92 Båstad


Båstad Buss AB
Ekorrv. 49
269 39 BÅSTAD


Michael Lindhagen AB
Olof Skoogs
Ängalagsv. 206
269 95 BÅSTAD


Axelstorp Entreprenad AB
Axelstorpsvägen 308
269 92 Båstad


Nrm Rivning Och Återvinning AB
Bjäredsv. 128
269 96 Båstad

Annons:

Information om staden Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Båstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Båstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Båstad.

Här hittar du mer information om staden Båstad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Båstad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.