Åkeri och transportföretag i Asmundtorp

Åkerier i Asmundtorp

Annons:

I staden Asmundtorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Asmundtorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Asmundtorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Asmundtorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Asmundtorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Asmundtorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Asmundtorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Asmundtorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mark & Transport Skåne AB
Åsv. 133
261 76 ASMUNDTORP


F. Skog Entreprenad
Åsv. 133
261 76 ASMUNDTORP


Björcks Transport I Råga Hörstad AB
070 - 531 86 40Anselius Transport Solutions AB
Polkastigen 5
261 76 ASMUNDTORP

Annons:

Information om staden Asmundtorp

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Asmundtorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Asmundtorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Asmundtorp.

Här hittar du mer information om staden Asmundtorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Asmundtorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.