Åkeri och transportföretag i Ängelholm

Åkerier i Ängelholm

Annons:

I staden Ängelholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ängelholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Ängelholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ängelholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ängelholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ängelholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ängelholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ängelholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

HNT Schakt & Transport AB
Älvdalsg. 1
262 73 ÄNGELHOLM


Erlandssons, Åkeri AB Arne
Brandsvigsg. 9
262 73 ÄNGELHOLM


R Hanssons Åkeri AB
Tångav. 100
262 94 ängelholm


KÅ-Spedition AB
Metallg. 4
262 72 ängelholm


Frans Erlandssons Åkeri i Ängelholm AB
Brandsvigsg. 9
262 73 ÄNGELHOLM


Skoogs Åkeri & Logistik AB
Transportg. 13
262 71 ÄNGELHOLM


IBL Bildbyrå
Åkerslundsg. 10
262 73 ÄNGELHOLM


Tvängstorps Lantbruk AB
Härningev. 171
262 95 ÄNGELHOLM


HALLENBORG & SON ÅKERi AB
Åstorpsv. 224
262 96 ängelholm


Olle P:s Åkeri AB
Åkerslundsg. 7
262 73 ÄNGELHOLM


Falk Express AB
Jordgubbsv. 14
262 57 ÄNGELHOLM


Trä- och Stenhus Skåne AB
Ausås Möllev. 75
262 95 ÄNGELHOLM


Kran & Plåt i Ängelholm AB
Tagelg. 7
262 58 ängelholm


Tommy Hallenborgs Åkeri AB
Strahlav. 182
262 96 ängelholm


Sjöstrands Åkeri, Olle
Bjärev. 48
262 61 ängelholm

Annons:

Information om staden Ängelholm

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ängelholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ängelholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ängelholm.

Här hittar du mer information om staden Ängelholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ängelholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.