Åkeri och transportföretag i Allerum

Åkerier i Allerum

Annons:

I staden Allerum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Allerum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Allerum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Allerum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Allerum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Allerum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Allerum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Allerum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Duvebols Åkeri AB
Duvebolsgatan 21
254 76 Allerum


Thomas Bergkvist Åkeri AB
Aftonsången 13
254 76 Allerum


Kullabygdens Åkeri AB
Tornhultsvägen 110
254 76 Allerum


Cityterminalen i Helsingborg AB
Svedbergavägen 73
254 76 Allerum


Rydsboholms Gräv & Transport AB
Jonstorpsvägen 390
254 76 Allerum


Allerums Åkeri AB
Jonstorpsv. 98
254 76 Allerum


Allerums Åkeri AB
Jonstorpsv. 98
254 76 Allerum

Annons:

Information om staden Allerum

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånarantal: 716, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Allerum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Allerum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Allerum.

Här hittar du mer information om staden Allerum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Allerum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.