Åkeri och transportföretag i Åkarp

Åkerier i Åkarp

Annons:

I staden Åkarp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Åkarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Åkarp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Åkarp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Åkarp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Åkarp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Åkarp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Åkarp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mattssons Åkeri AB, Anders
Vågmästarev. 17
232 53 ÅKARP


Dan Jönsson Transport
Brännmästarev. 13
232 53 ÅKARP


L. Last AB
Nils Anders v. 11
232 51 ÅKARP


Bmf Transport HB
Bjärev. 10
232 54 åkarp


Malmö Liftdumper Tömning AB
Massav. 6
232 53 ÅKARP

Annons:

Information om staden Åkarp

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Åkarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Åkarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Åkarp.

Här hittar du mer information om staden Åkarp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Åkarp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.