Åkeri och transportföretag i Valdemarsvik

Åkerier i Valdemarsvik

Annons:

I staden Valdemarsvik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Valdemarsvik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Valdemarsvik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Valdemarsvik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Valdemarsvik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Valdemarsvik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Valdemarsvik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Valdemarsvik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Halldens Åkeri
Gusum Hökdalen 1
615 94 Valdemarsvik


Åke Johanssons Åkeri i Valdemarsvik AB
Skördev. 4
615 30 Valdemarsvik


2 Fast 4 U Transport AB
Skogsbärsv. 16
615 92 Valdemarsvik


Västertryserums Åkeri AB
Västertryserum Solhöjden 1
615 94 Valdemarsvik


Svenssons Åkeri AB, Göran
Holmtebo KÄLLTÄPPAN
615 95 VALDEMARSVIK


Bergs Skogstransporter I Valdemarsvik AB
Oltorp Nyby 1
615 94 Valdemarsvik

Annons:

Information om staden Valdemarsvik

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Valdemarsvik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Valdemarsvik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Valdemarsvik.

Här hittar du mer information om staden Valdemarsvik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Valdemarsvik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.