Åkeri och transportföretag i Tjällmo

Åkerier i Tjällmo

Annons:

I staden Tjällmo finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tjällmo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Tjällmo.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tjällmo som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tjällmo flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tjällmo, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tjällmo

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tjällmo vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Team Tallberga AB
Tallberga
590 34 Tjällmo


Gunnarssons Åkeri AB, Mikael
Kristinefors 23
590 34 Tjällmo


Dahlstedts Åkeri AB
HULTET
590 34 Tjällmo

Annons:

Information om staden Tjällmo

Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Yta: 71,11 hektar
Invånarantal: 557, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tjällmo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tjällmo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tjällmo.

Här hittar du mer information om staden Tjällmo.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tjällmo som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.