Åkeri och transportföretag i Söderköping

Åkerier i Söderköping

Annons:

I staden Söderköping finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Söderköping som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Söderköping.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Söderköping som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Söderköping flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Söderköping, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Söderköping

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Söderköping vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Wahléns Åkeri AB
Lärkstigen 14
614 31 Söderköping


Laneborgs åkeri AB
Hasselg. 14
614 33 Söderköping


PS Värme & Sanitet AB
Lostigen 3
614 31 Söderköping


Bo Stolt
Gottsten Vadstorp 1
614 90 SÖDERKÖPING


UBT i Söderköping AB
Storängsparken 9 B
614 32 SÖDERKÖPING


Weine Andersson Entreprenad I Söderköping AB
Domherrestigen 15 D
614 31 Söderköping


Pekkas Frakt, AB
Ängslyckestigen 2
614 32 SÖDERKÖPING


Pa Transport & Åkeri AB
Klockarev. 6
614 90 SÖDERKÖPING


Lbk I Norrköping AB
Bielkeg. 22 A
614 30 SÖDERKÖPING


J E Åkeri
Rimmög. 13 A
614 33 Söderköping


Thomas Hultgrens Åkeri, AB
Björnstigen 24
614 31 Söderköping

Annons:

Information om staden Söderköping

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Söderköping

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Söderköping varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Söderköping.

Här hittar du mer information om staden Söderköping.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Söderköping som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.