Åkeri och transportföretag i Rimforsa

Åkerier i Rimforsa

Annons:

I staden Rimforsa finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Rimforsa som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Rimforsa.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Rimforsa som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Rimforsa flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Rimforsa, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Rimforsa

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Rimforsa vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johan Boström Åkeri AB
Törnevik Klockäng
590 46 RIMFORSA


Mikael Westerling Åkeri AB
Oppebyv. 16
590 46 RIMFORSA


Nisses Kran & Transport
Drabov. 16
590 46 RIMFORSA


Pälles Maskintransport i Rimforsa AB
Håkantorp Byvik 1
590 46 RIMFORSA


C.Holms Transport AB
Tjärstads-boda Frälsegård 2
590 46 RIMFORSA


Kämpes Åkeri AB
Blåklintsv. 5
590 44 RIMFORSA


Glännbring Transport, AB
Ulrikav. 19
590 44 RIMFORSA


Ambassadören I Linköping AB
Gårdeby Vita Huset
590 46 RIMFORSA


Fagerlunds Flyttningsbyrå
Kopparhult Mellangård 1
590 46 RIMFORSA

Annons:

Information om staden Rimforsa

Rimforsa är en tätort i Kinda kommun i Östergötland. Rimforsa ligger vid Kinda kanal mellan sjöarna Järnlunden och Åsunden. Järnvägen Linköping-Hultsfred/Kalmar och Riksväg 34 går igenom samhället.

Yta: 212,57 hektar
Invånarantal: 2238, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Rimforsa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Rimforsa varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Rimforsa.

Här hittar du mer information om staden Rimforsa.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Rimforsa som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.