Åkeri och transportföretag i Ödeshög

Åkerier i Ödeshög

Annons:

I staden Ödeshög finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ödeshög som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Ödeshög.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ödeshög som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ödeshög flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ödeshög, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ödeshög

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ödeshög vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johanssons Åkeri AB, Bröderna
Vadstenav. 2
599 33 ödeshög


Anderssons Transporter
Industrigatan 16
599 33 ödeshög


Tottes & Jontes Entreprenad AB
Boet Hagen 1
599 92 ÖDESHÖG


Ombergs Buss AB
Fabriksv. 17
599 33 ödeshög


Trehörna Åkeri AB
Skrädeberg 2
599 91 ödeshög


Bengtssons Bygg I Ödeshög
Vinkelg. 8
599 31 ödeshög


Sören Andersson Transport AB
Boet Lyckan 1
599 92 ÖDESHÖG


J-Å Carlssons Åkeri I Ödeshög AB
Norra v. 10
599 33 ödeshög


Drängen Från Ödeshög
Ersbola Torpet
599 92 ÖDESHÖG


Ca-Bi Transporter i Motala AB
Klosterv. 11
599 93 ödeshög


Stenlunds Maskintransport AB
Mjölbyv. 52
599 31 ödeshög


Sören Anderssons Åkeri AB
Boet Lyckan 1
599 92 ÖDESHÖG

Annons:

Information om staden Ödeshög

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånarantal: 2572, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ödeshög

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ödeshög varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ödeshög.

Här hittar du mer information om staden Ödeshög.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ödeshög som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.