Åkeri och transportföretag i Motala

Åkerier i Motala

Annons:

I staden Motala finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Motala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Motala.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Motala som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Motala flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Motala, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Motala

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Motala vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Motala Express Fastighets AB
Bangårdsg. 9
591 35 MOTALA


Staafs Åkeri AB, Sture
Vinterg. 15
591 32 Motala


Be-Pe Transporter AB
Vinterg. 15
591 32 Motala


Stefan s johansson åkeri i motala AB
Nunnestigen 10
591 52 Motala


Emanuelssons Transport AB
Dynamov. 8
591 61 Motala


Gustavsson 2000 AB
Karlsbyv. 20
591 96 Motala


Oinas Transporter AB
Ask 347 Lugnet
591 91 MOTALA


Motala Fjärrtransporter AB
Vadstenav. 202
591 37 MOTALA


Andersson Åkeri AB, Nils-Erik
Bona 328 Skogshyddan
591 97 MOTALA


Sederströms Åkeri AB, Curt
Gröndalsv. 9
591 96 Motala

Annons:

Information om staden Motala

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Motala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Motala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Motala.

Här hittar du mer information om staden Motala.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Motala som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.