Åkeri och transportföretag i Linköping

Åkerier i Linköping

Annons:

I staden Linköping finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Linköping som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Linköping.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Linköping som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Linköping flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Linköping, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Linköping

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Linköping vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Malméns Åkeri AB, T
Gillbergag. 5
582 73 Linköping


Jonsson Per Åkeri
Vindarnas v. 15
582 72 LINKÖPING


Betongfrakt i Linköping AB
Vårdsbergs Kors 1
585 92 Linköping


Nordic Transport Sverige AB
Köpetorpsg. 8
582 78 LINKÖPING


Håkan Nilsson Åkeri AB
013 - 29 84 12Curt Rahms Åkeri AB
Finnög. 11
582 78 LINKÖPING


Mantorp Thermotransport AB
Klosterg. 45 B
582 23 LINKÖPING


Västkustdelikatesser KB Stefan Nilsson
Kolfallsg. 13
582 73 Linköping


Tegneby Åkeri AB
Tägneby Mellangård
585 91 LINKÖPING


Flyttjänst AB
Häggv. 13
587 31 LINKÖPING

Annons:

Information om staden Linköping

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Linköping

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Linköping varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Linköping.

Här hittar du mer information om staden Linköping.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Linköping som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.