Åkeri och transportföretag i Linghem

Åkerier i Linghem

Annons:

I staden Linghem finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Linghem som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Linghem.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Linghem som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Linghem flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Linghem, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Linghem

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Linghem vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Linghems Åkeri AB
Hästhovsvägen 8
585 64 Linghem


Åkerbo Transport
Fröstad Mellangård
585 61 LINGHEM


Stratomta Åkeri AB
Stratomta Eklyckan 1
585 62 Linghem


M Milan Transport, AB
Frisbo 1
585 61 LINGHEM


J-E Nyqvist Åkeri
Örtomta Ringdala
585 62 Linghem


Charlotte Wendrich Rolf
Ljungstorpsv. 19
585 62 Linghem


Kenndal i Norrköping AB
EGGEBY KRONGÅRD
585 61 LINGHEM


M Strömberg Åkeri AB
Törnevalla Nyhem
585 61 LINGHEM


J A N Trucking AB
Linghem Skogsborg 1
585 61 LINGHEM


Fredrik Rydhs Åkeri
Örtomta Hageby Smedtomta
585 62 Linghem


L-G Perssons Åkeri
Mylinge Ekhult
585 61 LINGHEM


Agné Åkeri AB, Curt
Göstad Fridhem 1
585 62 Linghem


General Maskin Service
Igelknoppsv. 8
585 64 Linghem


Curt Agnés Åkeri
Göstad Fridhem 1
585 62 Linghem


Blistad åkeri AB
St. Blistad 1
585 63 LINGHEM


Helge & nicklas starks transporter AB
Kumla
585 63 LINGHEM


Jan Knutssons Åkeri O Entreprenad
Åkerstorpsvägen Mossebo
585 61 LINGHEM

Annons:

Information om staden Linghem

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Linghem

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Linghem varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Linghem.

Här hittar du mer information om staden Linghem.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Linghem som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.