Åkeri och transportföretag i Kisa

Åkerier i Kisa

Annons:

I staden Kisa finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kisa som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Kisa.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kisa som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kisa flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kisa, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kisa

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kisa vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Fröjds Åkeri i Kisa AB
Hitthem Sörgården
590 39 Kisa


Jansson, Leif Kross & Åkeri
Brokullen Vimmerbyvägen
590 39 Kisa


Tk Buss Kisa AB
Tegelbruksv. 6
590 39 Kisa


Nilsson Timmertransporter Kisa, AB
Millingetorp Ekbacka
590 39 Kisa


Lundahls Åkeri & Service AB, Per
Nyg. 43
590 36 KISA


Grantomta Åkeri AB
Fröåsa Grantomta 1
590 39 Kisa


Sven-Ove Karlsson Åkeri
G. Eksjöv. 6
590 37 Kisa


Stefansson & Petersson Åkeri AB
Trädgårdslundsv. 8
590 38 KISA


Kisa Frakt AB
Vimmerbyvägen
590 38 KISA


Janne Berglunds Åkeri AB
Västra v. 37
590 37 Kisa


Kimek Industriservice AB
Linnég. 50
590 36 KISA


N-I Nilsson Åkeri I Kisa AB
Brostorpsg. 5
590 36 KISA


Mats Nilsson Åkeri AB
Dagsverksg. 11
590 36 KISA


Pär Lindsmyr Åkeri Kisa
Nyg. 17 K
590 36 KISA

Annons:

Information om staden Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kisa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kisa varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kisa.

Här hittar du mer information om staden Kisa.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kisa som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.