Åkeri och transportföretag i Kimstad

Åkerier i Kimstad

Annons:

I staden Kimstad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kimstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Kimstad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kimstad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kimstad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kimstad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kimstad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kimstad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kimstad El&Tele
Barrskogsv. 8
610 20 Kimstad


Jms Entreprenad & Transport AB
Kvarnlyckev. 3
610 20 Kimstad


All-Åkarn I Norrköping AB
Gustavslund 1
610 20 Kimstad

Annons:

Information om staden Kimstad

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kimstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kimstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kimstad.

Här hittar du mer information om staden Kimstad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kimstad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.