Åkeri och transportföretag i Boxholm

Åkerier i Boxholm

Annons:

I staden Boxholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Boxholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Boxholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Boxholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Boxholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Boxholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Boxholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Boxholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Starks Åkeri AB, Nicklas
Bergliden 11
590 11 BOXHOLM


Boxholms Skogstransporter AB
Järng. 2
590 13 BOXHOLM


Rinna Åkeri AB
Ljungstorp Nederholmen
590 16 Boxholm


Bröderna qvist djurtransporter AB
Arrebo Karsbo
590 14 Boxholm


Rödins Transport
Ådalsv. 8
590 15 BOXHOLM


Boxholms Åkeri AB
Väderstadsv. 1
590 12 Boxholm


Ax Åkeri AB, Seth
Wrangels v. 32
590 12 Boxholm


Starks Åkeri AB, Helge
Ringv. 49
590 13 BOXHOLM


Martin Fribergs Transport AB
Holavedsplan 33
590 12 Boxholm


Po Skogsfrakt AB
Aspliden 3
590 12 Boxholm


Sånart Boxholm AB
Anderstorpsv. 16
590 13 BOXHOLM


Strålsnäs Frakt AB
Malexanderv. 4
590 13 BOXHOLM


Tr Logistik AB
Föreningsg. 5
590 15 BOXHOLM


Sipe Transport, AB
Malexander Tumbov. 12
590 14 Boxholm


Cartbo, Peter
Skärlunda Mellangård 1
590 14 Boxholm

Annons:

Information om staden Boxholm

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Boxholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Boxholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Boxholm.

Här hittar du mer information om staden Boxholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Boxholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.