Åkeri och transportföretag i Borensberg

Åkerier i Borensberg

Annons:

I staden Borensberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Borensberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Borensberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Borensberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Borensberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Borensberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Borensberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Borensberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

T o b pettersson transport AB
Klakorpsg. 12
590 31 BORENSBERG


Mazomo AB
Hermeling. 21
590 29 Borensberg


Klockrike Fjärr AB
Skänningev. 37
590 31 BORENSBERG


Kurt Gryviks Åkeri AB
Utterstigen 8
590 29 Borensberg


Borensbergs Transport AB, Arne Andersson
Fågelsjöv. 22
590 31 BORENSBERG


Sven-Erik Eriksson Åkeri AB
Igelkottsv. 6
590 29 Borensberg


LJ Cargo Sweden AB
Borensberg
590 31 BORENSBERG


Berghaga Transport AB
Sågarhem 24
590 28 BORENSBERG


A.J Andersson Borensberg Åkeri AB
Kristberg 605
590 28 BORENSBERG

Annons:

Information om staden Borensberg

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Borensberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Borensberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Borensberg.

Här hittar du mer information om staden Borensberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Borensberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Östergötland.