Åkeri och transportföretag i Storå

Åkerier i Storå

Annons:

I staden Storå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Storå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Storå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Storå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Storå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Storå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Storå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Storå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lars Hansson Åkeri
070 - 563 51 90Spannarboda Åkeri AB
Fanthyttan 170
711 96 Storå


Nygren Thomas Åkeri AB
Vasselhyttan 716
711 97 STORÅ


Kent Eliassons Åkeri i Vasselhyttan AB
Vasselhyttan 329
711 97 STORÅ


Fanthyttans Åkeri AB
Fanthyttan 260
711 96 Storå

Annons:

Information om staden Storå

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Storå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Storå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Storå.

Här hittar du mer information om staden Storå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Storå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.