Åkeri och transportföretag i Sköllersta

Åkerier i Sköllersta

Annons:

I staden Sköllersta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sköllersta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Sköllersta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sköllersta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sköllersta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sköllersta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sköllersta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sköllersta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Svensk Miljö & Renhållningsteknik AB
Åby Nilstorpet 414
697 94 SKÖLLERSTA


GöranS Lyft & Frakt
Skolv. 6
697 74 SKÖLLERSTA

Annons:

Information om staden Sköllersta

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sköllersta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sköllersta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sköllersta.

Här hittar du mer information om staden Sköllersta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sköllersta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.