Åkeri och transportföretag i Pålsboda

Åkerier i Pålsboda

Annons:

I staden Pålsboda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Pålsboda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Pålsboda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Pålsboda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Pålsboda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Pålsboda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Pålsboda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Pålsboda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Rehnvalls Åkeri, AB
Kärrstugan
697 91 PÅLSBODA


Kilsmo Kran & Transport AB
Glottra 518
697 92 Pålsboda


Tjäderbäck Segås AB
Segås 148
697 91 PÅLSBODA


Wedéns Åkeri AB
Nyg. 15
697 32 Pålsboda


Folkeson Åkeri Svennevad AB
Olsgårdsg. 6
697 92 Pålsboda


Sonny Börjesson Åkeri AB
Prästebo
697 91 PÅLSBODA


Pålsboda Åkeri AB
Furuv. 13
697 30 Pålsboda


Tjäderbäcks Åkeri
Falkv. 18
697 31 PÅLSBODA

Annons:

Information om staden Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Pålsboda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Pålsboda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Pålsboda.

Här hittar du mer information om staden Pålsboda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Pålsboda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.