Åkeri och transportföretag i Östansjö

Åkerier i Östansjö

Annons:

I staden Östansjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Östansjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Östansjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Östansjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Östansjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Östansjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Östansjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Östansjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Östansjö Bildemontering, Börje Runesson
Blåbärsg. 11
694 72 ÖSTANSJÖ


Dft I Tälle AB
Tälle 303
694 93 östansjö


Pj Express AB
Mog. 23
694 72 ÖSTANSJÖ


Hammars Åkeri AB
Gulberga 222
694 93 östansjö


Adriansson Logistic AB
Hallsbergsv. 54
694 72 ÖSTANSJÖ


Christer Fröding
Broby L. Broby 567
694 93 östansjö

Annons:

Information om staden Östansjö

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Östansjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Östansjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Östansjö.

Här hittar du mer information om staden Östansjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Östansjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.