Åkeri och transportföretag i Örebro

Åkerier i Örebro

Annons:

I staden Örebro finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Örebro som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Örebro.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Örebro som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Örebro flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Örebro, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Örebro

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Örebro vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Örebro Transporttjänst AB
Tengvallsg. 30
703 47 örebro


JAW-Transporter AB
Karosserig. 7
703 69 örebro


Wisell Schakt & Transport
Karosserig. 7
703 69 örebro


E.V. Eriksson Transport AB
Stångjärnsg. 4
703 63 örebro


Sundkvist Schakt & Transport
Råberga 209
705 94 örebro


Daniel Karlsson Transport AB
Johansdalsv. 12 G
702 31 örebro


Bengts Åkeri I Örebro AB
Vagng. 19
702 27 ÖREBRO


Bengt-Everts Åkeri AB
Vagng. 19
702 27 ÖREBRO


Weidermans Transport, AB
Johansdalsv. 14
702 31 örebro


Direktbud i Örebro AB
Aspholmsv. 14
702 27 ÖREBRO


Transportrevisioner i Örebro AB
Transportg. 4
702 27 ÖREBRO


Budbilen i Örebro AB
Masking. 8
702 86 örebro

Annons:

Information om staden Örebro

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Örebro

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Örebro varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Örebro.

Här hittar du mer information om staden Örebro.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Örebro som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.