Åkeri och transportföretag i Odensbacken

Åkerier i Odensbacken

Annons:

I staden Odensbacken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 16 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Odensbacken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Odensbacken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Odensbacken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Odensbacken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Odensbacken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Odensbacken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Odensbacken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ruddammens Åkeri AB
Ruddammen 315
715 93 Odensbacken


Lundbergs Mek & Maskin
Industriv. 8
715 31 Odensbacken


Odensbackens Maskintransporter AB
Lännäs 136
715 93 Odensbacken


Åkerlings Transport AB
Menigasker 425
715 94 ODENSBACKEN


Ruddammens Åkeri AB
Ruddammen 315
715 93 Odensbacken


Peder Kaliff Transport AB
Malgräva
715 94 ODENSBACKEN


Östernärkes Renhållning, HB
Lännäs 447
715 93 Odensbacken


Kilsmo Fjärrtransport AB
Örebrov. 1
715 31 Odensbacken


Transport Assistans AB
Fridstav. 5
715 94 ODENSBACKEN


Lars-Göran Fritz Åkeri AB
Backv. 2
715 32 ODENSBACKEN


Herwigs Allassistans O Trading
Valsta
715 94 ODENSBACKEN


Odensbackens Åkeri AB
Talbyv. 13
715 94 ODENSBACKEN


Tojm Transport AB
Bo 22156
715 91 Odensbacken


Roger Karlssons Åkeri AB
Östra v. 13
715 31 Odensbacken


Transport Assistans I Örebro
Fridstav. 5
715 94 ODENSBACKEN


Odensbackens Åkeri AB
Odensbacken
715 94 ODENSBACKEN

Annons:

Information om staden Odensbacken

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Odensbacken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Odensbacken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Odensbacken.

Här hittar du mer information om staden Odensbacken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Odensbacken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.