Åkeri och transportföretag i Nora

Åkerier i Nora

Annons:

I staden Nora finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nora som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Nora.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nora som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nora flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nora, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nora

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nora vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Dalsta Åkeri
Rådstugug. 59
713 32 Nora


Nora Åkeri AB
Nytorpsv. 12
713 32 Nora


Nellies Alltjänst AB
Kungsheden 208
713 91 NORA


Abodabos Livsstil AB
Åboda 325
713 91 NORA


Täby Åkeri i Örebro AB
Torpa 260
713 91 NORA


Jardlers Logistik AB
019 - 28 14 95Lundvall, Lars
Mårdstigen 23
713 33 NORA


Gyttorp Bud & Transport AB
019 - 28 14 95Persson, Tommy
Järntorgsg. 4
713 32 Nora


Järle Åkeri AB
Åboda 223
713 91 NORA


Lars Skoglunds Åkeri
Byv. 12
713 34 Nora


Kullens Åkeri AB
Industriv. 1
713 30 Nora

Annons:

Information om staden Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Nora

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nora varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nora.

Här hittar du mer information om staden Nora.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nora som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.