Åkeri och transportföretag i Laxå

Åkerier i Laxå

Annons:

I staden Laxå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Laxå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Laxå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Laxå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Laxå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Laxå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Laxå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Laxå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Larssons Åkeri AB, Karl Benny
Lantbruksvägen 2
695 30 Laxå


Barevents I Sverige AB
Skogshyddan
695 32 Laxå


OxAB AB
Oxhult 4
695 91 LAXÅ


Persson Transport i Laxå AB, Anders
Klämma
695 91 LAXÅ


Camillas Transport AB
Öfwerströmsg. 10
695 30 Laxå


Strålins Entreprenad AB
Diktarstigen 5
695 32 Laxå


Gradin Investment AB
Aulins v. 1
695 32 Laxå


Sjöberg I Laxå AB
Villag. 4
695 30 Laxå


Herrafallets Åkeri AB
Jungfrustigen 10
695 32 Laxå

Annons:

Information om staden Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Laxå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Laxå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Laxå.

Här hittar du mer information om staden Laxå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Laxå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.