Åkeri och transportföretag i Kopparberg

Åkerier i Kopparberg

Annons:

I staden Kopparberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kopparberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Kopparberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kopparberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kopparberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kopparberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kopparberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kopparberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Löa Entreprenad & Rör AB
Ö. Löa 619
714 94 Kopparberg


Fencer KB
Parkv. 4
714 92 Kopparberg


Renbro Frakt
Tjärnv. 6
714 91 KOPPARBERG


Jansbecks Vtl & Transport
Kyrkogårdsg. 46
714 91 KOPPARBERG


Bilspecialisten B Fredrikson
Svepartorpsv. 1
714 92 Kopparberg


Kurt Sjöberg Transporttjänst AB
Proststigen 2
714 34 Kopparberg


Bångbro Åkeri, AB
Spelmansv. 2
714 31 KOPPARBERG


Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins AB
Länsmansv. 6
714 34 Kopparberg

Annons:

Information om staden Kopparberg

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kopparberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kopparberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kopparberg.

Här hittar du mer information om staden Kopparberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kopparberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.