Åkeri och transportföretag i Hallsberg

Åkerier i Hallsberg

Annons:

I staden Hallsberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hallsberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Hallsberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hallsberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hallsberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hallsberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hallsberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hallsberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Voav Teknik AB
Bergsmansv. 3
694 91 HALLSBERG


Samsala Åkeri AB
Bäckaskog 604
694 92 Hallsberg


Wallberg Åkeri AB, Ken
Höjdabacken 8
694 92 Hallsberg


R Svenssons Åkeri AB
Parallellg. 51
694 30 Hallsberg


Linus Lindqvist Transport AB
Allég. 22 A
694 31 HALLSBERG


Mellansvensk Transport Teknik AB
Tegelg. 1
694 32 Hallsberg


Byggkraften i Örebro AB
Slåtterv. 150
694 30 Hallsberg


Anton Åhs Entreprenad, AB
Apelv. 4
694 91 HALLSBERG


Å.E Åkeri AB
Bo 180
694 24 HALLSBERG


Roger Josefsson
Sannav. 3
694 32 Hallsberg

Annons:

Information om staden Hallsberg

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hallsberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hallsberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hallsberg.

Här hittar du mer information om staden Hallsberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hallsberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.