Åkeri och transportföretag i Finnerödja

Åkerier i Finnerödja

Annons:

I staden Finnerödja finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Finnerödja som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Finnerödja.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Finnerödja som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Finnerödja flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Finnerödja, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Finnerödja

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Finnerödja vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gruffmans Tjänster AB
Industrig. 2
695 50 FINNERÖDJA


Perssons Åkeri i Finnerödja AB
Ljungg. 7
695 50 FINNERÖDJA


G.W Frakt
Krogv. 6
695 50 FINNERÖDJA


Björkmarkens Åkeri AB
Sågbrog. 28
695 50 FINNERÖDJA


Gruffmans Transport AB
Industrig. 2
695 50 FINNERÖDJA


Finnerödjas Virkesfrakt, AB
Elofsgården 2
695 94 FINNERÖDJA


Gustafsson Conny Åkeri
Backgården 9
695 93 Finnerödja


Råk, AB
Krogv. 8
695 50 FINNERÖDJA

Annons:

Information om staden Finnerödja

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånarantal: 604, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Finnerödja

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Finnerödja varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Finnerödja.

Här hittar du mer information om staden Finnerödja.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Finnerödja som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.