Åkeri och transportföretag i Fellingsbro

Åkerier i Fellingsbro

Annons:

I staden Fellingsbro finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fellingsbro som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Fellingsbro.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fellingsbro som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fellingsbro flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fellingsbro, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fellingsbro

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fellingsbro vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ahlgrens Åkeri AB
Fabriksv. 5
732 71 FELLINGSBRO


Fullt Ös Förvaltning & Entreprenad AB
Ålsänge Nyängen 270
732 73 FELLINGSBRO


Börje Ivarssons Åkeri
Skulsta 217
732 72 Fellingsbro


Björkebo Åkeri i Fellingsbro AB
Nybble Björkebo 349
732 72 Fellingsbro


Ppw Recycling, AB
Bergsv. 22
732 71 FELLINGSBRO


Lindesbergs Åkeri AB
Fabriksv. 5
732 71 FELLINGSBRO


Fellingsbro Åkeri AB
Strömsv. 24
732 71 FELLINGSBRO

Annons:

Information om staden Fellingsbro

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fellingsbro

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fellingsbro varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fellingsbro.

Här hittar du mer information om staden Fellingsbro.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fellingsbro som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.