Åkeri och transportföretag i Degerfors

Åkerier i Degerfors

Annons:

I staden Degerfors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Degerfors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Degerfors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Degerfors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Degerfors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Degerfors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Degerfors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Degerfors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

K-H Bösel´s Åkeri AB
Jonstorp 6
693 34 Degerfors


Thomas Blom Gräv & Entreprenad AB
Värmlandsg. 11
693 35 DEGERFORS


Krister Karlsson M.E.F.
Hagalundsg. 18
693 31 DEGERFORS


Kenneth Hedegård
Lervik 872
693 92 Degerfors


Ill Um Ini I Degerfors AB
Kranv. 6
693 33 DEGERFORS


N-E Transport, AB
Gjuterig. 22
693 35 DEGERFORS


Henriks Fraktservice AB
Parkg. 8 C
693 33 DEGERFORS


Olssons Åkeri, Jan
Ängebäck 751
693 92 Degerfors


Bösels Åkeri AB, K-H
Jonstorp 6
693 34 Degerfors

Annons:

Information om staden Degerfors

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Degerfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Degerfors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Degerfors.

Här hittar du mer information om staden Degerfors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Degerfors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.