Åkeri och transportföretag i Åtorp

Åkerier i Åtorp

Annons:

I staden Åtorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Åtorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Åtorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Åtorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Åtorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Åtorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Åtorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Åtorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Palmqvist, Åkeri AB Tage
Källsbo 507
693 94 åtorp


Lärkhammars Åkeri AB
Mo 124
693 95 ÅTORP


Åsboms Åkeri, Keith
S. Kyrkv. 11
693 70 åtorp


CRT Consulting AB
Lidetorpsv. 6
693 70 åtorp

Annons:

Information om staden Åtorp

Åtorp är en tätort i Degerfors kommun och kyrkbyn i Nysunds socken. Genom det lilla samhället Åtorp rinner Letälven ner mot sjön Skagern. Huvuddelen av tätorten, den del som ligger väster om Letälven, ligger i landskapet Värmland, medan den östra delen ligger i Närke.

Yta: 28,18 hektar
Invånarantal: 212, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Åtorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Åtorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Åtorp.

Här hittar du mer information om staden Åtorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Åtorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.