Åkeri och transportföretag i Askersund

Åkerier i Askersund

Annons:

I staden Askersund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Askersund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Askersund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Askersund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Askersund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Askersund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Askersund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Askersund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Björks Åkeri AB
Morkulleg. 5
696 33 ASKERSUND


Göte Asplunds Schakt & Transport AB
Stadskvarn Berglunda 161
696 92 Askersund


Jonas Bil & Däckservice,Autoexperten, Euromaster
Parkg. 5
696 33 ASKERSUND


A.L.I FRAKT AB
Smidesv. 2
696 33 ASKERSUND


Calles Åkeri
Joel Haugardsg. 3
696 31 ASKERSUND


Göte Asplunds Schakt & Transport AB
Stadskvarn Berglunda 161
696 92 Askersund


Berglunda Bulktransport AB
Stadskvarn Berglunda 161
696 92 Askersund


Miljöfrakt Askersund
Lind 309
696 91 ASKERSUND


Bernströms Åkeri AB, Hans
Timotejv. 6
696 31 ASKERSUND

Annons:

Information om staden Askersund

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Askersund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Askersund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Askersund.

Här hittar du mer information om staden Askersund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Askersund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.