Åkeri och transportföretag i Zinkgruvan

Åkerier i Zinkgruvan

Annons:

I staden Zinkgruvan finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Zinkgruvan som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Zinkgruvan.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Zinkgruvan som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Zinkgruvan flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Zinkgruvan, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Zinkgruvan

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Zinkgruvan vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Malmö Lorry Express AB
Åmmebergsv. 25
696 76 ZINKGRUVAN


Dahlqvist Åkeri i Zinkgruvan AB, H
Åmmebergsv. 35
696 76 ZINKGRUVAN


Tybble Åkeri AB
Tjälltorp 39
696 96 ZINKGRUVAN

Annons:

Information om staden Zinkgruvan

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 391, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Zinkgruvan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Zinkgruvan varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Zinkgruvan.

Här hittar du mer information om staden Zinkgruvan.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Zinkgruvan som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Örebro.