Åkeri och transportföretag i Vuollerim

Åkerier i Vuollerim

Annons:

I staden Vuollerim finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vuollerim som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vuollerim.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vuollerim som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vuollerim flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vuollerim, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vuollerim

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vuollerim vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Westermans Åkeri AB
Murjeksv. 14
960 30 VUOLLERIM


Tallhed Transport AB
Norrv. 9
960 30 VUOLLERIM


Hedlund Anders Åkeri AB
Långg. 19
960 30 VUOLLERIM


Sandlings Åkeri i Vuollerim AB
Bergv. 2
960 30 VUOLLERIM


Glenn Edholms Åkeri
010 - 258 43 41Amundsson Entreprenad Åkeri AB
Ringv. 10
960 30 VUOLLERIM


J Gustavssons Åkeri
Bodenv. 6
960 30 VUOLLERIM

Annons:

Information om staden Vuollerim

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånarantal: 732, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vuollerim

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vuollerim varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vuollerim.

Här hittar du mer information om staden Vuollerim.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vuollerim som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.