Åkeri och transportföretag i Vittangi

Åkerier i Vittangi

Annons:

I staden Vittangi finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vittangi som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vittangi.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vittangi som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vittangi flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vittangi, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vittangi

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vittangi vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johanssons Transport I Vittangi
Centralv. 15
980 10 Vittangi


Mikael Falcks Åkeri, AB
Åsv. 2
980 10 Vittangi


Bengt Falcks Åkeri AB
Åsv. 2
980 10 Vittangi


Jan Johanssons Åkeri
Välimaav. 18
980 10 Vittangi


Hanssons Åkeri i Vittangi AB
Ollasbyv. 19
980 10 Vittangi


Björx I Vittangi, AB
Muotkas v. 11
980 10 Vittangi


Vildon
Sjöv. 11
980 10 Vittangi


Johanssons Åkeri AB, Jan
Sjöv. 9
980 10 Vittangi

Annons:

Information om staden Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vittangi

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vittangi varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vittangi.

Här hittar du mer information om staden Vittangi.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vittangi som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.