Åkeri och transportföretag i Vitå

Åkerier i Vitå

Annons:

I staden Vitå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vitå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vitå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vitå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vitå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vitå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vitå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vitå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kvickström, Marcus
Öberget 41
955 96 VITÅ


Lövgrens Åkeri AB
Långtjärn 561
955 96 VITÅ


AB K.G. Lövgrens Bilåkeri
Långtjärn 533
955 96 VITÅ


J Perssons Åkeri
Vitåv. 650
955 96 VITÅ

Annons:

Information om staden Vitå

Vitå är en by och småort i Råneå socken i nordligaste delen av Luleå kommun.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 70, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vitå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vitå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vitå.

Här hittar du mer information om staden Vitå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vitå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.