Åkeri och transportföretag i Vistträsk

Åkerier i Vistträsk

Annons:

I staden Vistträsk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vistträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vistträsk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vistträsk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vistträsk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vistträsk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vistträsk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vistträsk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

HB Bergrens Såg O Åkeri
Köpmang. 20
942 91 Vistträsk


Per Vikbergs Frakt AB
Vistträsk By 1
942 91 Vistträsk


Psab Personlig Service AB
Uddevalla 1
942 91 Vistträsk


Glenn Olofsson Skog & Transport AB
Övre Vistträsk 5
942 91 Vistträsk

Annons:

Information om staden Vistträsk

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånarantal: 248, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vistträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vistträsk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vistträsk.

Här hittar du mer information om staden Vistträsk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vistträsk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.