Åkeri och transportföretag i Vidsel

Åkerier i Vidsel

Annons:

I staden Vidsel finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vidsel som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vidsel.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vidsel som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vidsel flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vidsel, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vidsel

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vidsel vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Westerlunds Entreprenad
S. Storfors 11
942 95 Vidsel


Granlunds Transport AB
Bredsel 66
942 95 Vidsel


Unbyns Bilfrakt Rune Larsson Aktiebolag
Nedre Brännmarksv. 14
942 95 Vidsel


Granlunds Frakt AB
Bredsel 66
942 95 Vidsel

Annons:

Information om staden Vidsel

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vidsel

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vidsel varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vidsel.

Här hittar du mer information om staden Vidsel.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vidsel som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.